Termeni si Conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

I. Termeni
Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii și condiții de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile, și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea legilor locale aplicabile.
Materialele conținute în acest site sunt protejate prin legea drepturilor de autor.

II. Licența de utilizare
Permisiunea este acordată pentru a accesa materialele de pe site-ul web pentru vizualizare temporară in scop informativ.Aceasta este acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti modifica sau copia materiale.
Aceasta licenta se va termina automat daca încalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliat în orice moment.

III. Declinarea responsabilităţii
Materialele de pe site-ul web sunt furnizate „ca atare”. Nu oferim nici o garantie, expresa sau implicita, si declina si neaga toate celelalte garantii, inclusiv, fara limitare, garantii sau conditii de vandabilitate implicite, adecvare pentru un anumit scop, sau non-încalcare a proprietatii intelectuale sau alta încalcare a drepturilor.
Mai mult, nu garantează și nu face nici o declarație cu privire la exactitatea sau fiabilitatea la utilizare a materialelor informaționale de pe site-ul său web sau cu privire la materiale de pe orice site-uri legate de acest site.

IV. Limitari
În nici un caz adminstratorul site-ului sau furnizorii săi nu vor fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau materiale) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul nostru, chiar dacă un reprezentant autorizat a fost notificat verbal sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

V. Revizuiri și Erata
Materialele care apar pe site-ul web ar putea include erori tehnice, tipografice, sau erori fotografice.
Nu garantăm că oricare din materialele de pe site-ul său sunt corecte, complete sau actuale.
Putem face schimbari in materialele continute pe site, în orice moment, fără notificare.
Nu ne luăm niciun angajament de a actualiza materialele.

Atentie! Imaginile au caracter informativ. Mostrele de culoare afisate pot fi usor diferite fata de culoarea reala a produsului.

VI. Link-uri
Nu am revizuit toate site-urile legate de site-ul nostru și nu este responsabilă pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către noi a site-ului. Utilizarea unui site web cu link-uri de la sau către site-ul nostru sa face pe riscul
propriu al utilizatorului.

VII. Modificări Termeni si conditii
Putem revizui acești termeni de utilizare pentru site, în orice moment, fără notificare.
Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu versiunea curentă a acestor Termeni și condiții de utilizare.

VIII.  Prețul produselor
Prețul produselor de pe site este valabil pentru cantități de peste 1000 buc. Prețul afișat pe site se poate modifica în orice moment, fără notificare.

IX. Legea în vigoare
Orice reclmație cu privire la site-ul nostru va fi soluționată conform legilor României in vigoare. Ne supunem condițiilor generale de funcționare aplicabile unui site web conform legii.