Retur și Rambursare

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia. Termenul de 14 zile este aplicabil DOAR PRODUSELE ACHIZIȚIONATE ONLINE.

Returnarea produsul:

RETUR ONLINE / PRIN CURIER

  1. Împachetez și pregătesc coletul
    Împachetez produsele (ambalajul original sau altă metodă de protecție).
    De asemenea, printez formularul obținut în urma efectuării returului sau le notez pe o hârtie. Foaia trebuie introdusă în colet pentru a permite procesarea returului.O cerere de retur trebuie să conțină următoarele detalii: Număr comandă, număr retur, motiv retur, cu ce vreau să schimb, detalii cont bancar dacă doresc banii înapoi (IBAN, Titular cont, denumire Bancă).

2. Predau coletul unui curier la alegere
Promo Arena SRL acceptă doar returul trimis prin curier, nu și cele prin poștă. Costurile de transport vor fi acoperite de client, excepție făcând situațiile în care s-a efectuat o greșeală în cadrul procesului inițial de livrare al comenzii. Solicitarea curierului se face de către client, excepție făcând comenzile ce prezintă eventuale erori de expediere ( în acest caz, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail pentru a semnala eroarea).

3. Primesc produsul schimbat sau contravaloarea* acestuia
În momentul recepției coletului, ținând cont de politica de retur a produselor comercializate de Saculeti.ro, se va începe procesul de retur sau rambursare.

*În cazul în care ați achitat prin card cadou sau cec de fidelitate, contravaloarea vi se va restitui printr-un cod de reducere ce va putea fi utilizat doar online.

**În cazul în care vă răzgândiți și doriți să realizați returul în magazin, este necesară anularea cererii de retur online.

Adresa de retur:

Promo Arena SRL – Calea Rahovei nr. 266-268, Corp 60, Etaj 2, Camera 12A, Sector 5, București ( Electromagnetica Business Park ) Cod Postal: 050912
Email: comenzi[@]saculeti.ro